Evaluatie Kwitka

Het is al even geleden dat er iets te beleven was op de Kwitka site. Enerzijds was daar de Corona die parten speelde en de dames uit de Oekraïne niet konden komen, anderzijds dat het erg moeilijk was om voor hen concerten te organiseren omdat de meeste verpleeghuizen, toch een beetje onze doelgroep, gesloten waren. We hebben dat nog een beetje kunnen opvangen met het organiseren van het bloemenkwart die tuinconcerten konden geven, heel leuk om te doen voor ons. En zo hebben we toch nog wat geld naar de Oekraïne kunnen sluizen.

Toen ontviel ons, onze prachtige tenor, Jurriaan.

En was dat al nog niet vreselijk genoeg, begon de oorlog in de Oekraïne. Op dit moment is de oorlog nog steeds aan de gang en voor hoe lang? Maar het betekent wel, dat er voorlopig geen optredens van Kwitka te verwachten zijn.

De afdeling artiestenbemiddeling voor artiesten vanuit de Oekraïne gaat gewoon door en mondjesmaat lukt dat ook nog.

Ik hoop dat ik in de toekomst weer met vrolijker nieuws bij u terug kan en mag komen.

Gea Werdekker, 28-01-2024