Zomerprogramma 2019

Oksana Rijndenko, Nathaliya Zhelo en Sofia Lysenko zijn vanaf 23 juli t/m 9 augustus 2019 weer in Nederland om prachtige concerten te geven samen met de sopraan Gea Werdekker. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het repertoire is uitgewisseld en bijna vastgesteld en de repetities zijn begonnen zowel in de Oekraïne als hier in Nederland. Gea repeteert bij haar zangpedagoge in Rotterdam.

De tenor Jurriaan de Bruijn en de mezzosopraan Anita Gerritsen van der Hoop hebben ook weer toegezegd een aantal concerten present te kunnen zijn Wanneer we direct na de dames weer in het land zijn bij elkaar zijn, is iedereen gereed om het programma op elkaar af te stemmen en zijn we klaar om het aan u te presenteren. Het winterrepertoire hebben we afgesloten en we reizen heerlijk met het repertoire naar het warme zuiden.