Winterprogramma 2019

Oksana Rijndenko, Nathalia Zhelo en Sofia Lysenko zijn vanaf 3 t/m 18 januari 2019 weer in Nederland om prachtige concerten te geven samen met de sopraan Gea Werdekker. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het repertoire is uitgewisseld en bijna vastgesteld en de repetities zijn begonnen zowel in de Oekraïne als hier in Nederland. Gea repeteert bij haar zangpedagoge in Rotterdam Wanneer we direct na de dames weer in het land zijn bij elkaar zijn, is iedereen gereed om het programma op elkaar af te stemmen en zijn we klaar om het aan u te presenteren.

De Russische en Oekraïense folkloristische kostuums worden uit de kast gehaald en gestoomd. Want in de winter maken we er een mooi folkloristisch programma voor u met prachtige romances en grappige liedjes die zo in de dorpen worden gezongen.